Европейският съюз трябва да защити конкурентоспособността на своите компании и

...
Европейският съюз трябва да защити конкурентоспособността на своите компании и
Коментари Харесай

Антонио Таяни: ЕС трябва да защити конкурентоспособността на компаниите си


Европейският съюз би трябвало да отбрани конкурентоспособността на своите компании и да образува визия за бъдещето на индустрията, на промишлеността си. Това съобщи ръководителя на Европейския парламент по време на провеждащата се на високо равнище конференция в Брюксел.
„ Ние се нуждаем от визия за нашата индустрия, като за това се нуждаем от отбрана на конкурентоспособността на фирмите ни. Европейският парламент утвърди положителни правила против дъмпинга. Ние се нуждаем да утвърдим нашата индустриална конструкция, само че ние се нуждаем от политическа тактика “, сподели още той.

Таяни добави също по този начин, че поддържа основаването от Европейския съюз на промишлена политика.

„ Аз се разгласявам в поддръжка на индустриална политика “, сподели той.

Съветът на министрите на страните от Европейския съюз отговарящи за конкуренцията по време на неофициална среща през февруари започнаха подготовка на дълготрайна тактика за индустриалната, промишлена политика на Европейски Съюз с визия до 2030 година Обсъжданията по тематиката ще продължат, като с тази цел са планувани срещи на политическо и експертно равнище по този въпрос, както и среща на министерско равнище през месец март в Брюксел.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР