Европейският съюз трябва да изпрати на Украйна, Грузия и Молдова

...
Европейският съюз трябва да изпрати на Украйна, Грузия и Молдова
Коментари Харесай

Франция: ЕС трябва да даде политически сигнал на Украйна, Грузия и Молдова

Европейският съюз би трябвало да изпрати на Украйна, Грузия и Молдова „ политически сигнал за принадлежността им към европейското семейство “ на срещата си на високо ниво през днешния ден и на следващия ден във Версай, само че не може да инициира ускорена процедура за участие, разгласи Елисейският замък, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2200
Според Франция, за тези три страни би трябвало да бъдат основани нови форми за доближаване с Европейски Съюз, като се ускори съдействието в икономическата, просветителната и изследователската област, както и политическото съдействие. Държавните глави на трите страни може да вземат участие по-редовно на съвещанията на Европейския съвет, счита Елисейският замък.

Европейски Съюз към този момент им изпрати първи сигнал като задейства през вчерашния ден процедура за разглеждане на молбите за присъединение, които трите страни внесоха директно преди съветското навлизане в Украйна, предава Българска телеграфна агенция.

Не може да има ускорена процедура за участие, което лишава години, защото участието значи доближаване на стопанските системи, съблюдаване на избран брой критерии и ограничавания за присъединяващата се страна, която би трябвало да има задоволително мощна стопанска система, с цел да влезе, се прибавя в известието на Елисейския замък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР