Европейският съюз ще разгърне тотална икономическа война срещу Русия. Това

...
Европейският съюз ще разгърне тотална икономическа война срещу Русия. Това
Коментари Харесай

Френският финансов министър: ЕС започва тотална икономическа война с Москва, руският народ ще понесе последствията

" Европейският съюз ще разгърне тотална икономическа война против Русия ". Това съобщи министърът на финансите на Франция Бруно льо Мер. " Ще разгърнем тотална икономическа и финансова война против Русия ", съобщи министърът. " Руският народ ще понесе следствията ". Санкциите, които Европейският съюз постанова против Русия, ще унищожат нейната стопанска система, съобщи още министърът.

" Съединени американски щати и Европа дружно образуват най-мощния стопански блок на планетата ", сподели той. " Ще предизвикаме срив на съветската стопанска система. " След началото на нашествието в Украйна западните страни оповестиха нови организационни ограничения против Москва. Европейски Съюз реши да забрани интервенциите, свързани с ръководството на запасите и активите на Руската централна банка. Освен това ограниченията на Европейски Съюз са ориентирани към няколко огромни финансови институции, в това число Сбербанк и ВТБ. За някои държавни сдружения е мъчно да набират капитал от чужбина. Германия спря процеса на узаконяване на газопровода " Северен поток-2 ".

Европейски Съюз също по този начин забрани на всички съветски самолети да кацат, изхвърчат или летят над територията на страните от Европейски Съюз, а на своите компании - да доставят самолети или елементи, употребявани в тях, на Русия.

Москва съобщи, че авансово е подготвила проект за деяние при положение на нова вълна от решения за наказания. Властите подчертаха, че ще окажат нужната поддръжка на предприятията, наранени от рестриктивните мерки, с цел да обезпечат гладкото действие на стопанската система.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР