Европейският съюз не трябва да обмисля нови санкции срещу Русия,

...
Европейският съюз не трябва да обмисля нови санкции срещу Русия,
Коментари Харесай

ЕС да спре да мисли за нови санкции срещу Русия, иска Унгария


Европейският съюз не би трябвало да обмисля нови наказания против Русия, защото това единствено ще задълбочи рецесията с енергийните доставки и ще навреди на Европа. За това настоя външният министър на Унгария Петер Сиярто, представен от " Ройтерс ".

Европейски Съюз би трябвало да спре да приказва за осми пакет наказания, би трябвало да спре да набелязва ограничения, които единствено биха задълбочили в допълнение рецесията с енергийните доставки, безапелационен бе той.

Министърът предизвести, че " зимата идва и провокациите пред доставките ще стават все по-сериозни ".

За да се преодолеят тези компликации, е значимо да спрем да загатваме ограничения, които в допълнение биха изострили рецесията, уточни Сиярто.

Унгария е една от най-проруски настроените страни в Европейски Съюз, мощно подвластна от съветския газ и нефт. Русия строи и нуклеарен реактор за Унгария. Будапеща задържа един от пакетите от наказания против Москва, който включваше възбрана за импорт на съветски нефт, до момента в който не контракти освобождение за себе си.

От началото на съветската инвазия в Украйна на 24 февруари 27-членният Европейски съюз се споразумя за седем пакета от наказания, които включват заледяване на активи и забрани за издаване на визи за съветски олигарси и длъжностни лица, надзор на износа, заледяване на активи на централната банка, изваждане на съветски банки от системата SWIFT и възбрана за импорт на съветски въглища и нефт, осведоми news.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР