Европейският съд за правата на човека прави разлика между личността

...
Европейският съд за правата на човека прави разлика между личността
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Вероятно е експертно правителство, подкрепено от център-дясно

" Европейският съд за правата на индивида прави разлика сред личността и обществената персона ". Това сподели политологът доцент, против която е заведено дело от, водач на Българска социалистическа партия, поради мнението, което тя е изразила като политолог в изявленията за два пловдивски уеб страницата.
Буруджиева беше безапелационна, че не е коментирала личността на Нинова, а е изказала мнение единствено за политиката, водена от социалистическата партия:
" Много значимо е сътрудниците ми и аз да можем умерено да упражняваме своята специалност.  Опираме до това дали рискът, който носят изявленията ни и заканите от това да бъдем съдени за нашето мнение, няма да докара при някои сътрудници да терзания и автоцензура ".
Политоложката акцентира, че професионалната колегия, към която принадлежи, има функционалности в обществото и би трябвало да може да ги извършва умерено.
Буруджиева разяснява идните парламентарни избори. " Организациите на Българска социалистическа партия вършат сериозен опит да създадат крачка в посока на по-висок резултат ", сподели тя по отношение на реденето на.
Според нея това, че много дълго време в социологическите изследване Българска социалистическа партия е на второ място, демонстрира наклонност, която разкрива разпределението на местата в изборната ранглиста.
 Татяна Буруджиева: Всичко зависи от изборната интензивност, никой не знае каква ще е тя Татяна Буруджиева: Всичко зависи от изборната интензивност, никой не знае каква ще е тя
Цялата година ще бъде доста знакова. Политиците ще проявят оптималната интензивност, а пък жителите по-скоро ще желаят не да стават свидет...
" ГЕРБ ще търси обновяване. Тезата, че водачи на листите им ще са министри, влиза в синхрон с посланието, на което евентуално ще опрат акцията си, че те могат да дадат положителни резултати в ръководството ", счита политоложката.
По думите ѝ за Движение за права и свободи залогът на тези избори е запазването на третото място.
Тя изрече мнение, че на тези избори партиите във образуваните обединения повече ще си подкрепят резултатите, в сравнение с ще си пречат.
" Няма доста огромна възможност държавно управление да се сформира от център-лява коалиция.  Възможно е експертно държавно управление, само че то ще има ясна политическа поддръжка в Народното събрание или в център-ляво, или в център-дясно. По-вероятно е експертно, подкрепено от център-дясно. Големият въпрос е какво ще бъде държавното управление, само че това ще зависи от избора на жителите ", заключи доцент Татяна Буруджиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР