Европейският парламент е в основата на моята ангажираност към европейската

...
Европейският парламент е в основата на моята ангажираност към европейската
Коментари Харесай

Кандидатът ни за еврокомисар: Предшественикът ми работи неуморно в подкрепа на Европа и Украйна

" Европейският парламент е в основата на моята ангажираност към европейската концепция от годините ми като евродепутат, започвайки през 2009 година, до последващата ми работа и като член на Европейската счете палата. " Това съобщи номинираната за български еврокомисар Илиана Иванова по време на чуването си в Европейския парламент.

" Европа е била очевидец на доста рецесии и реакцията ни по отношение на най-новите и невиждани провокации трябваше да бъде бърза, решителна и ефикасна. Всички ние, на разнообразни позиции, допринесохме с изключителна отдаденост и тук желая да отдам респект на моя предшественик Мария Габриел - за нейните неуморни старания и достижения, които донесоха изгоди освен на европейците, само че и на украинците “, съобщи Иванова.

И добави: " Три точки са централни за мен - основната роля на научните проучвания и нововъведенията за растежа на Европейски Съюз. Най-добрият метод за поощряване на образованието и уменията, тъй като развиването на човешкия капацитет е най-хубавата инвестиция в бъдещето ни. И сплотяващата роля на културата в обществото, овластяването на младите и ролята на спорта да ни направи по-силни и обединени “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР