Европейските лидери обсъждат Брекзит, това е единствената тема през първия

...
Европейските лидери обсъждат Брекзит, това е единствената тема през първия
Коментари Харесай

Европейските лидери обсъждат Брекзит на среща на върха в Брюксел

Европейските водачи разискват Брекзит, това е единствената тематика през първия ден на Европейския съвет, който се организира през днешния ден и на следващия ден в Брюксел.
 Неочаквана аудиенция на английския министър по Брекзит в Брюксел  Юнкер: Европейски Съюз ще реализира съглашение с Лондон за Брекзит, неналичието на договорка не е алтернатива
Срещата, която стартира довечера, английският министър председател Тереза Мей ще показа на останалите водачи английските визии, след което Европейският съвет ще продължи във формат 27.

Главният договарящ Мишел Барние ще осведоми ръководителите за настоящото положение на договарянията по съглашението за отдръпване на Обединеното кралство. Шансовете то да бъде реализирано са съвсем нулеви.

Председателят на Европейски Съюз Доналд Туск към този момент акцентира, че по-вероятно от когато и да било е, да не се стигне до договорка, напомня БНР. 

За България съществена цел остава постигането на съглашение, което да подсигурява правата на жителите ни в Обединеното кралство, да отбрани финансовите ни ползи, както и да резервира до края на преходния интервал съществуващите търговски, транспортни и други връзки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР