Европейските избори показаха видимата неспособност на БСП да е алтернатива

...
Европейските избори показаха видимата неспособност на БСП да е алтернатива
Коментари Харесай

Евроизборите показаха неспособността на БСП да е алтернатива на ГЕРБ, смята Радан Кънев

Европейските избори демонстрираха забележимата некадърност на Българска социалистическа партия да е опция на ръководещите, без значение от тежките корупционни кавги в ГЕРБ и неналичието на Цветанов, сподели през днешния ден по Би Ти Ви определеният за евродепутат от " Демократична България " Радан Кънев. Той добави, че за жалост не се е стигнало до предстоящата гражданска война, само че протестен избор против ГЕРБ е имало, като той се е изразил в ниска изборна интензивност и високи резултати на Вътрешна македонска революционна организация, " Демократична България " и Десислава Иванчева.

Според Радан Кънев никой не има вяра, че Българска социалистическа партия може да усъвършенства живота, само че партията, която го е излъчила, има тази опция, в случай че получи нужната поддръжка. Иначе ограниченията и хората към този момент ги имало.

Радан Кънев изрази мнение, че отстраняването на Цветан Цветанов от Народното събрание по време на акцията е бил мощен ход от Бойко Борисов, който е разрешил изборите да бъдат извоювани. Той добави, че следва да се види дали водачът на ГЕРБ има волята, смелостта и независимостта, с цел да промени модела " Цветанов ", изключително в дребните градове.

Той добави, че на локалните изборите протестиращите против ръководещите няма да останат у дома и обединяването " Демократична България " би трябвало да се резервира на национално равнище, като откри сътрудници в партиите в центъра и дясно по места, както и мощните мажоритарни фигури.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (602)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР