Европейските грандове продължават да се избиват за подписа на младия

...
Европейските грандове продължават да се избиват за подписа на младия
Коментари Харесай

Най-желаният млад защитник още не е решил къде ще играе

Европейските грандове не престават да се избиват за подписа на младия бранител на Аякс Матайс де Лихт, само че той продължава да ги държи в шах, потвърждавайки, че към момента не знае къде желае да играе от новия сезон. Засега е ясно единствено, че ще напусне сегашния си клуб Аякс.

Макар всички водещи отбори от Европа да показаха предпочитание да се подсилят с младия холандец, счита се, че единствено три остават в конкуренцията по персоналното гледище на 19-годишния защитник. Това са Барселона, Ювентус и Байерн, като с най-малки шансове са баварците.

"Не знам къде ще играя идващия сезон, към момента не съм направил избора си, тъй че нямам концепция. Сега съм фокусиран само върху края на сезона. Имаме прекалено много мачове до тогава, тъй че желая да затворя тази част първо, след това ще мисля за останалото ", съобщи Де Лихт.

Очакванията са той да се причисли към съотборника си в Аякс Френки де Йонг в Барселона. За него каталунците заплатиха сериозна сума, чака се да сторят същото и за Де Лихт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР