Европейската прокуратура се е заела със отпреди почти година и

...
Европейската прокуратура се е заела със отпреди почти година и
Коментари Харесай

Европрокуратурата се зае с бивш земеделски министър от третия кабинет на Борисов

Европейската прокуратура се е заела със отпреди съвсем година и половина на Десислава Танева, земеделския министър в третото държавно управление на Бойко Борисов.

Делегиран към европрокуратурата прокурор е наблюдаващ случая,, защото представител на медията е е свикан в Икономическа полиция към Главна дирекция " Национална полиция " (ГДНП) на Министерство на вътрешните работи (МВР), на която е разпоредена инспекцията по проблема. Именно уеб сайтът за проверяваща публицистика извади записа.
 Десислава Танева: Над 30 000 аграрни производители получиха поддръжка по ограниченията за COVID-19 Десислава Танева: Над 30 000 аграрни производители получиха поддръжка по ограниченията за COVID-19
Над 30 000 аграрни производители получиха изключителна поддръжка по посоки Ковид-1 и Ковид-2 в обсега на Програмата за развиване н...

От Европейската прокуратура отхвърлят спомагателен коментар, защото следствието не е приключило. Припомняме, че тази прокуратура се занимава със сигнали, свързани с ощетяване по линията на евросредства.

" Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, тъй като другояче и това (финансиране - бел. ред.) ще ни спрат. В последна сметка ние изпълнихме това, което сектора искаше. Но в този момент да се хвалим какви измамници сме? Утре нали ще кажат, значи не би трябвало да получавате тази помощ! " Това декларира земеделският министър Десислава Танева по време на извършен онлайн Консултативен съвет по зарзаватчийство и зеленчукопроизводство. От земеделското министерство тогава оповестиха, че.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР