Европейската комисия въвежда окончателни защитни мерки за срок до три

...
Европейската комисия въвежда окончателни защитни мерки за срок до три
Коментари Харесай

ЕК въвежда окончателни защитни мерки за вноса на 26 категории продукция от стомана


Европейската комисия вкарва дефинитивни защитни ограничения за период до три години във връзка с вноса на 26 категории продукция от стомана на фона на американските мита, излиза наяве от известие на Европейска комисия.

„ Комисията вкарва дефинитивни защитни ограничения при вноса на продукция от стомана...Тези ограничения влизат в действие от на следващия ден, 2 февруари и ще заменят предваритело настоящите от юли 2018 година “, се споделя в известието.

Мерките касаят 26 категории продукция от стомана и представяват сами по себе си квоти, при надхвърлянето на които ще се ползва мито в размер от 25 %. Тези квоти „ резервират изцяло обичайните равнища на импорт в Европейския съюз и прогресивно ще се покачват “, се отбелязва в известието. Преди бе обявено, че ограниченията са ориентирани към избран лист от продукция от стомана, без значение от произхода.

Действията са ориентирани към отбрана на европейските производители на стомана и против пренасочването на продукция от разнообразни страни от света, след въведените от Съединени американски щати мита от 25 % за стованата и 10 % за алуминия.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР