Европейската комисия спаси гърците и туристите от въвеждане на шокови

...
Европейската комисия спаси гърците и туристите от въвеждане на шокови
Коментари Харесай

Временно спасение за гърците от високите тол такси

Европейската комисия избави гърците и туристите от въвеждане на шокови нараствания на пътните такси. Това е положителната вест, в случай че не беше уточнението,че мярката се отсрочва краткотрайно.

" Пълна липса на съгласуваност сред държавното управление и способената дирекция към Еврокомисията ", разясняват медиите. Гърците към този момент душевен са готови,че досегашните такси ще се усилят до 150%. За това подозрение няма, само че най-малко заплащането ще стартира в близко бъдеще.

Логиката на нарастването е промяна на системата по пресмятане на таксите.От 3 евроцента до в този момент се трансформира на 5 евроцента на километър.

Някои медии оповестяват,че имало логичност във връзка с запазване на естествената среда. Само че, за хората, пътуващи по гръцка автомагистрала, не е ясно по какъв начин ще опазят света като платят такса от 3 евро,вместо 1 евро и 20 цента на влизане от Македония или на пътен възел Малгара.

Според медиите, отлагането на шоковата такса е обвързвано с митингите на " жълтите жилетки " и евроизборите.

Ако това се окаже правилно, то най-малко до май ще се пътува с познатите цени на тол такси, които и в този момент са прекомерно високи.
 Отлагат нарастването на пътните такси в Северна Гърция Отлагат нарастването на пътните такси в Северна Гърция
Очакваното нарастване на пътните такси по основната автомагистрала в Северна Гърция "Егнатия ", както и на обвързваните с нея напречни основни пътища, няма да...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР