Европейската комисия одобри нови 151 проекта в рамките на Инструмента

...
Европейската комисия одобри нови 151 проекта в рамките на Инструмента
Коментари Харесай

Още експертна помощ ни дава ЕК по програмите за зеления и цифровия преход

Европейската комисия утвърди нови 151 плана в границите на Инструмента за техническа поддръжка (ИТП) за осъществяването на 326 реформаторски промени през 2023 година

Това значи, че ще ни бъде предоставена още експертна помощ при създаването и осъществяването на промени за реализиране на екологичния и цифровия преход. Върху осъществяването на задачите на Зеления пакт са съсредоточени 32% от плановете, върху цифровия преход и иновациите- 40%.

Други планове на промени са свързани с провокациите на проектите за възобновяване и резистентност и проекта REPowerEU. Една трета са свързани с планове в региона на енергетиката, обществените финанси, обществената администрация, интеграцията на мигрантите и опазването на здравето.

Също по този начин ИТП ще поддържа страните членки при използването на глобите против Русия, с цел да се усили солидарността с Украйна и да се увеличи успеваемостта при потреблението на инструментариума.

За да се усъвършенства замразяването на активи да вземем за пример, поддръжката ще бъде ориентирана към установяването на действителната благосъстоятелност или надзор върху обещано комерсиално сдружение. Експертната помощ ще спомогне и за наблюдаване на покупко-продажбите с криптовалути, както и за картографирането на компетенциите на националните органи, които ползват глобите.

13 плана са утвърдени за България през 2023 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР