Европейската комисия е взела решение да не подновява договорите за

...
Европейската комисия е взела решение да не подновява договорите за
Коментари Харесай

La Stampa: ЕС няма да удължи договорите за доставка на ваксините на AstraZeneca и J&J

Европейската комисия е взела решение да не възобновява договорите за доставка на имунизациите против на фирмите и, заяви в сряда италианския всекидневник La Stampa, базирайки се на източник от италианското здравно министерство.
" Европейската комисия, съгласно водачите на доста от страните от Европейски Съюз, реши, че договорите с фирмите, произвеждащи векторни ваксини против ковид, които са годни за настоящата година, няма да бъдат възобновени след тяхното приключване ", написа италианското издание.
 Израел е покрай „ стаден имунитет ” против COVID-19 Израел е покрай „ стаден имунитет ” против COVID-19
Водещ израелски доктор счита, че страната може да е покрай постигане на " стаден имунитет ", заяви Би Би Си. Това се случва, когато до...
Изданието добави, че Брюксел по-скоро ще се концентрира върху имунизациите против Covid-19, употребяващи РНК технология, като тези на фирмите и. Подобна беше и информацията на Die Welt от миналата седмица.
Междувременно Европейска комисия търси уточнения от компанията J&J по отношение на " изцяло непредвиденото " известие на компанията от вторник за закъснение на доставките на нейните ваксини за Европейски Съюз, съобщи представител на Европейски Съюз пред Ройтерс.
Новината идва след вчерашното известие на J&J, че ще забави стартирането на своята коронавирусна ваксина в Европа заради опасения, че в редки случаи реципиенти на имунизацията могат да развият кръвни съсиреци.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР