Европа загуби своята независимост, икономическа и военна мощ поради конфликта

...
Европа загуби своята независимост, икономическа и военна мощ поради конфликта
Коментари Харесай

Ще тръгнем по друг път! Орбан провъзгласи приоритета на интересите на Унгария заради упадъка на Европа

Европа загуби своята самостоятелност, икономическа и военна мощност заради спора в Украйна и желанието на Съединени американски щати да го употребява в своя изгода. Това мнение изрази в сряда унгарският министър председател Виктор Орбан на среща с депутати от обединението на ръководещата партия, извършена в навечерието на пролетната сесия на Народното събрание в курортния град Балатонфюред на брега на езерото Балатон.

Както оповестява ТАСС, базирайки се на локални медии, Орбан сподели, че Европа е отслабена, тъй като администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън „ постанова своите ползи на Брюксел в ущърб на европейските ползи “, а „ цунамито от наказания “ унищожава стопанската система на Европейски Съюз, до момента в който Съединените щати, богатите носители на евтина сила, остават настрани от това злополучие.

Премиерът също по този начин означи, че военният капацитет на страните от Европейски Съюз стартира видимо да отслабва, защото те изпратиха забележителна част от оръжията си в Украйна и не съумяха да ги попълнят, заради невъзможността от достъп до запаси.

Според Орбан " Европа загуби своята самостоятелност, икономическа и военна мощност за по-малко от година ". Правителственият началник счита, че предвид на това Унгария би трябвало да се управлява от личните си ползи, тъй като единствено в този случай ще може да излезе от сегашната обстановка „ невредима и по-силна “.

По думите на премиера, за това е належащо да се създадат три неща: да се резервира политическата самостоятелност на страната, като се придържа към курса на невмешателство в украинския конфликт; гарантиране на стабилността на стопанската система посредством продължение на битката против „ военната инфлация “;„ подсилване на военната мощ на Унгария, тъй като мирът изисква мощ “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР