Европа, въвеждайки санкции срещу Русия, предизвиква ефект на бумеранг и

...
Европа, въвеждайки санкции срещу Русия, предизвиква ефект на бумеранг и
Коментари Харесай

Песков: Европа, въвеждайки санкции срещу Русия, предизвиква ефект на бумеранг

" Европа, въвеждайки наказания против Русия, провокира резултат на бумеранг и визира ползите на жителите на личните им страни. "

Това сподели пред публицисти прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков във връзка оповестената от Европейски Съюз възбрана на съветски диаманти, оповестяват съветски медии, представени от вестник " Труд ".

" Тази тематика е оповестена от дълго време. Това е продължение на търсенето на някакви санкционни решения, които, съгласно създателите на тези хрумвания, ще ударят Русия. По предписание се оказва, че резултатът на бумеранга се задейства отчасти. Страдат ползите на самите европейци ", добави още Песков.

В същото време Песков уточни, че Русия " до момента е съумяла да откри способи да минимизира отрицателните последствия от глобите ".

Следващият пакет от антируски наказания ще включва възбрана за диаманти от Руската федерация от 1 януари 2024 година Европейският съюз ще добави и поетапно въвеждане на възбрана за импорт на съветски диаманти, обработени в трети страни.

" Представителите на Вашингтон не се пробваха да открият разговор с Москва за допустимо споразумяване на обстановката в Украйна ”, съобщи Песков в отговор на въпрос дали американските управляващи са правили опити на срещата на върха на АТИС, където участва съветската делегация, или по други канали.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР