Европа ще отпусне повече средства за справяне с миграцията -

...
Европа ще отпусне повече средства за справяне с миграцията -
Коментари Харесай

След 10 часа преговори: ЕС ще се справя с миграцията с повече пари

Европа ще отпусне повече средства за справяне с миграцията - това взеха решение водачите на 28-те на след траяли над 10 часа договаряния в Брюксел.

" Италия към този момент не е сама след тази среща ", сподели италианският министър председател Джузепе Конте, който в началото блокира приемането на заключителния документ на срещата на върха по всички тематики от дневния ред поради различия по решаването на миграционната рецесия. Той означи, че Италия ще реши по-късно дали да сътвори центрове за банкет на мигранти на територията си.

Германският канцлер Ангела Меркел посочи, че идващите в Европа мигранти няма сами да избират в коя страна да останат. Тя добави, че 28-те желаят до 2020 година да подсилят Европейската гранична работа „ Фронтекс” и да заделят втория транш за Турция в границите на съглашението за бежанците.

" Победи европейското съдействие ", означи френският президент Еманюел Макрон, излизайки от заседателната зала. " Европа ще би трябвало да живее с мигрантски напън дълго време. Ние би трябвало да успеем да се оправим с това предизвикателство, оставайки правилни на полезностите си ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР