Европа ни чува - с това мото от ГЕРБ тръгват

...
Европа ни чува - с това мото от ГЕРБ тръгват
Коментари Харесай

Европа ни чува е мотото на ГЕРБ за евроизборите

" Европа ни чува " - с това мото от ГЕРБ потеглят за победа на идните избори за Европейски парламент.

Със слоганът " Европа ни чува " ГЕРБ желаят да покажат на хората, че единствено подкрепяйки мощната листа на ГЕРБ за евродепутати, от партията могат да си подсигуряват, че ще бъдат значима част от новия европейския ред.

Председателят на Столичния общински съвет (СОС) Елен Герджиков уточни, че за ГЕРБ представянето на главното обръщение е значима част от политическата акция.

Слоганът не се възприема като красиво заричане, а като оценки на времето и съответни предизивкателства, които стоят пред българското общество, акцентира Герджиков.

По думите му слоганът би трябвало да даде оценка накъде би трябвало да продължи развиването на България.
 ГЕРБ се записаха първи в ЦИК
ГЕРБ се записаха първи в ЦИК

Очакват Вебер да размени Юнкер

Герджиков има вяра, че българските жители знаят, виждат и правят оценка, че политиката на ГЕРБ, че тя е ориентирана към това дружно да градят България. Според него Европа е солидарна, оказва помощ ни, само че не дава безплатно. Всеки план би трябвало да бъде изпълнен по отношение на строгите критерии на европейските институции, с което би трябвало доста работа на равнище държавно ръководство, посочи шефът на СОС.

" Европа чува хората, които имат какво да кажат и които имат ясна визия на кого да имат вяра като национална стопанска система, като развиване на обществото и като обединена Европа ", изрично съобщи Елен Герджиков.

Със слогана от ГЕРБ могат да си подсигуряват, че България не е единствено бенефициент, който получава средства, а към този момент партията е донор на хрумвания, равносилен и пълноправен сътрудник в Европейския съюз с ясна позиция за бъдещето на Европа. Според него партията остава вярна на традицията си да не прави нападателна реклама и всичко, което бъде изхарчено в границите на предизборната акция, ще бъде регистрирано съответно.

Той напомни, че на предходните европейски избори България е била ръководена от държавното управление на Пламен Орешарски.

" За по-малко от година България загуби част от позициите си в Европа и доста от европейските фондове бяха спрени " , захапа Герджиков опозицията. Тогава ГЕРБ са споделили пред гласоподавателите си, че България няма време за губене.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов даде обещание, че ГЕРБ ще се борят за мощна и обединена Европа с другите си съдружни сътрудници.

Той напомни, че през предходната седмица е било подписано съглашение с " Обединени земеделци " и благодари на всички младежи от ГЕРБ за всичко направено, с което партията може да се показа сполучливо на европейските избори.
 ГЕРБ приобщи и земеделци
ГЕРБ приобщи и земеделци

Двете партии подписаха съглашение за поддръжка на евроизборите

По думите на Цветанов постоянно, когато ГЕРБ вършат подготовката си за изборите, се стремят слоганът да подхожда на направеното от партията през всички им години на ръководство.

Вторият в ГЕРБ напомни триумфите на всички евродепутати на партията , с което е сигурен, че те ще пазят ползите на България и на българските жители и в идващия Европейски парламент.

Цветанов похвали работата и на премиера Бойко Борисов в региона на вероятността на Западните Балкани по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Той е уверен, че има доста благоприятни условия и очаквания за България да се обединят всички политически партии , които вземат участие в европейската акция. Той упорства да се подпише един меморандум върху, който да се гради платформа за България в Екологичен потенциал и във всички европейски институции.

" Гласът ни се чува и най-важното е, че Европа ни чува " , приключи Цветанов.

Следващата неделя ГЕРБ ще показват платформата си за идната европейска акция. Тогава ще стане ясно какво ще вършат евродепутатите и по какъв начин ще пазят България на европейската сцена.
 Борисов дава две места на Съюз на демократичните сили в евролистата Обновена
Борисов дава две места на Съюз на демократичните сили в евролистата

Няма да има загуба на десни гласове, следва диалог и с ДБГ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР