Европа е понесла досега удар в размер на близо 1

...
Европа е понесла досега удар в размер на близо 1
Коментари Харесай

Понесеният от Европа енергиен удар за 1 трлн. долара е само началото

Европа е понесла до момента удар в размер на близо 1 трлн. $ от възходящите енергийни разноски вследствие на войната на Русия в Украйна, само че най-дълбоката рецесия от десетилетия едвам стартира, написа.

След тази зима районът ще би трябвало да запълни запасите от газ с малко или никакви доставки от Русия, което ускорява конкуренцията за танкери със синьо гориво . Дори и със градежа и влизането в употреба на повече уреди за импорт на полутечен природен газ, пазарът се чака да остане под напрежение до 2026 година, за когато се предвижда да стане наличен спомагателен индустриален потенциал от Съединени американски щати до Катар. Това значи, че за европейците няма да има отмора от високите цени.

Въпреки че държавните управления съумяха да оказват помощ на фирмите и потребителите да понесат огромна част от удара с повече от 700 милиарда $ помощ, съгласно основания в Брюксел мозъчен концерн „ Брьогел “,  изключителното състояние може да продължи с години . С възходящите лихвени проценти и стопански системи, които евентуално към този момент с в криза, поддръжката, която смекчи удара за милиони семейства и компании, наподобява все по-недостъпна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР