Евроизборите винаги са минавали под мотото, че Брюксел е далеч

...
Евроизборите винаги са минавали под мотото, че Брюксел е далеч
Коментари Харесай

Борисов: Не се съмнявам, че нашата листа е по-добра от всяка друга - от успели, млади и можещи хора


Евроизборите постоянно са минавали под мотото, че Брюксел е надалеч от България и избираме скъпоплатени служители. Но по пакетът „ Мобилност “ единствено двама не съумяха да създадат измененията. Тогава към този момент евродепутатите ни стават значими. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на представянето на евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Няма да приказвам за Българска социалистическа партия, те не са ми забавни. За хората от Българска социалистическа партия жилищата на ниски цени не са проблем, защото те а са привикнали да живеят в резиденции. Опозицията ни удари неприятно и от това зависи какъв брой е тежка обецата ни на ухото “, сподели още министър председателят.

„ Не се колебая, че нашата листа е по-добра от всяка друга - от съумели, млади и можещи хора “, добави той.

„ Забранявам ви да се вкарвате в говоренето с ненавист. Бъдете деликатни, бъдете горди със свършената работа “, обърна се Борисов към ГЕРБ и еврокандидатите на партията.

„ Освен Станишев, от листата на Българска социалистическа партия нямат нито един с пълномощия. Не могат да се съпоставят с нашите претенденти “, безапелационен бе Борисов.

„ Не желая да сте кучки или както е съвременно в опозицията “, обърна се министър председателят към Ева Майдел и Мария Габриел.

„ Искам да излезем мощни и обединени с явното схващане, че сме длъжни да не допуснем ретроградните сили. Не сме идеални, по-добри към момента няма “, приключи Бойко Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР