Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, народният представител от ГЕРБ –

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, народният представител от ГЕРБ –
Коментари Харесай

Евродепутатът Ева Майдел и народният представител Пламен Нунев откриха нов екокът със спортни терени в с. Екзарх Йосиф

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, националният представител от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев, ръководителят на Общински съвет – Русе и ректор на Русенския университет „ Ангел Кънчев “ член кор. проф. дтн инж. Христо Белоев, кметът на Община Борово Валентин Панайотов и кметът на село Екзарх Йосиф Илия Данев прерязаха лентата на нов екокът и спортни терени, построени по план с финансиране от Министерство на околната среда и водите и ПУДООС. Това стана в наличието на общински съветници, заместител – кмета на Община Борово Петър Петев и доста локални поданици.

„ Очаквайте още доста неща да се случат в село Екзарх Йосиф. Догодина ще бъде открит новият път от село Обретеник до центъра на село Екзарх Йосиф и началото на Горно Абланово “, съобщи пред събралите се хора Валентин Панайотов и добави, че планът се реализира с финансиране от Европейски Съюз.

Ева Майдел подчертава върху положителната връзка на депутатите в Европейския парламент, народните представители и локалната власт. По думите й това разрешава на общините да се възползват от европейската взаимност. Специално внимание бе обърнато на доброволците, които получиха благодарности. „ Пожелавам ви доста слънчеви страсти на това място, споделени с най – обичаните хора, с доста заряд и доста сила, която да предаваме на бъдещото потомство “, сподели тя.

Кметът Илия Данев благодари за съдействието на народния представител, кмета на Община Борово, компанията – реализатор и локалната земеделска кооперация.

В новата облага на жителите на с. Екзарх Йосиф е инсталирано осветяване, видеонаблюдение, направени са стадиони за футбол на дребни малки врати и волейбол с нужните за феновете пейки. Изграден е детски ъгъл с нужните уреди за игра. Извършено е и залесяване.
 ad5a4861  ad5a4855  ad5a4844  ad5a4819
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР