Евродепутатът от БСП Иво Христов разкритикува остро политиката на правителството

...
Евродепутатът от БСП Иво Христов разкритикува остро политиката на правителството
Коментари Харесай

Иво Христов: Борисов е говорителят на Ердоган в Европа

Евродепутатът от Българска социалистическа партия Иво Христов разкритикува остро политиката на държавното управление и в частност тази на премиера Бойко Борисов, определяйки министър-председателя ни като " представител на Ердоган в Европа ". Христов предизвести, че " бурето с барут " в Сирия е напълно близо и не би трябвало да се успокояваме изцяло, че обстановката у нас все ощее спокойна.

" Операцията в Сирия не започва по метода, по който очакваше турското командване, така че то също има потребност от тази пауза (визирайки краткотрайното примирие). Бурето с барут е доста покрай България и това не може да не буди трвеога у нас. Често " правоверните " медии в България показват безволевата позиция на премиера Борисов като някакъв вид държавническа мъдрост, а в действителност тя е плод на цялостна взаимозависимост на Борисов от Ердоган. Той е негов представител в Европа ", съобщи Христов в неделния утринен блок на Българска национална телевизия.

" Ситуацията е напрегната. Не бива да се вършат внезапни ходове. За следващ път Европа се оказва доста слаба. Тя е образцово несъответстваща по сирийската рецесия от началото на нещастието. Помните, че първоначално Европа поддържаше по този начин наречената " свободна " сирийска войска, умерена съпротива и впрочем, която се радикализира, влезе в редиците на джихадистите и през днешния ден води война паралелно с турските войските против тогавашните европейски съдружници - кюрдите. Кръгът на неадекватността ни се затвори. Не можем до дъно да се отърваваме с заявления за угриженост - би трябвало да помислим за личната си защита ", означи още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР