Евродепутатът от /АЛДЕ Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на

...
Евродепутатът от /АЛДЕ Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на
Коментари Харесай

Как да намалим сметките си за ток

Евродепутатът от /АЛДЕ Искра Михайлова  Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 година в София, България.   Завършила е компетентност изясни пред екипа на по какъв начин можем да не плащаме високи сметки за ток и по какъв начин може да влагаме, с цел да понижим потреблението на сила.

" Вече разбрахме, че новото държавно управление на България има желание да работи по " зелената договорка ", което е добре за страната ни, тъй като другояче страната ни изоставаше.

Страната ни пазеше едно деликатно безмълвие, само че се надявам, че нещата ще се раздвижат към този момент, че ще има промени, с цел да се облекчат ненормално сложни процедури ", съобщи Михайлова.



Много е значимо да се задействаме по енергийната успеваемост, сподели тя.

В Плана за зелената договорка на всяка страна би трябвало да се създаде глава за запас, който не се употребява за енергийната успеваемост, беднотия и т. н.

" Едната страна, несъмнено, е саниране на здания, само че качественото саниране, което да води до понижаване на потреблението на сила. Не единствено обаче това ще способства за енергийната успеваемост. Може да се употребяват да вземем за пример покривните пространства, с цел да се слагат слънчеви акумулатори и семействата да не заплащат сметки на сдруженията, а да употребяват сила, която се създава на техния покрив. Знам, че е доста мъчно за всички. Но ние към този момент сме във времето, когато хората могат на всички места да създават сила. И по този начин ги няма сметките ", изясни тя.

" Надяваме се, че доста практики, които се употребяват в други страни, ще започват работа и в България ", съобщи Искра Михайлова  Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 година в София, България.   Завършила е компетентност.

Например в Испания, разкри тя, подменят дограмите на всички и това ще докара до понижаване с 30% на изразходваната сила.

„ Аз имам вяра, че ние в действителност можем също да понижим сметките си и потреблението на ел. сила “, разясни тя.

" Енергийната беднотия е един от значимите въпроси, които касаят България, само че ние сега въобще не можем да кажем по какъв начин дефинираме такива хора в страната ни ", сподели евродепутатът. Тя подсети по какъв начин още преди две години е трябвало да бъде основана работна група, с цел да се дефинират кои са енергийно бедните. Такъв фонд обаче към момента няма, разясни Михайлова.

Относно „ Мариците “ Искра Михайлова  Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 година в София, България.   Завършила е компетентност изясни, че за жалост няма никаква крачка напред. Според нея е безспорна изненада за какво това не се случва. Иска Михайлова изясни, че ние доста се лашкаме и нямаме никакво виждане по тематиката. „ Ние би трябвало да се подготвим, че няма скоро да се купуват въглища в Европа “, сподели тя.

Цялото изявление с евродепутата Искра Михайлова може да гледате по-късно и .
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР