Евродепутатът Николай Бареков (Презареди БГ/Европейски консерватори и реформисти) се похвали

...
Евродепутатът Николай Бареков (Презареди БГ/Европейски консерватори и реформисти) се похвали
Коментари Харесай

Бареков се похвали с благодарствено писмо от Орбан

Евродепутатът Николай Бареков (Презареди БГ/Европейски консерватори и реформисти) се похвали с писмо, в което унгарският министър председател Виктор Обран му благодари персонално за това, че е дал своя вот в поддръжка на Унгария при вота в Екологичен потенциал. На 12 септември европейските депутати трябваше да кажат поддържат или не откриването на наказателна процедура против страната.

" Бих желал да изразя благодарността си за Вашата поддръжка по време на вота по отчета на Европейския парламент за обстановката в Унгария на 12 септември.

Вярвам, че отчетът е присъда против Унгария и унгарския народ. Той освен се базира на политически клевети и в действителност неточности, само че и постанова двойни стандарти и в този смисъл хвърля сянка върху доверието и единството на Европейския парламент и на европейските институции като цяло.

Оценявам показаната от Вас подкрепа към националния суверенитет и солидарността. Мога да Ви уверя, че макар срамните офанзиви на проимигрантските сили, няма да се поддадем на изнудването. Ще продължим да изпълняваме отговорностите си като европейци и да браним границите на Унгария и Европа в името на нашите жители ", написа Орбан.

Поименни писма унгарският министър председател е изпратил до всички евродепутати, дали своят вот против наказателната процедура против страната му.

" Желая ви положително здраве и доста триумфи във вашите извънредно виновни отговорности ", приключва писмото.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР