Евродепутатът Николай Бареков изригна мощно в социалната мрежа с нов

...
Евродепутатът Николай Бареков изригна мощно в социалната мрежа с нов
Коментари Харесай

Бареков разгроми корупцията в медиите и подхвана Прокопиев

Евродепутатът Николай Бареков изригна мощно в обществената мрежа с нов ядосан коментар против поръчковата публицистика. Стрелите на политика още веднъж са ориентирани против водещите на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Ани Цолова. Ето и цялостния текст на коментара му:

Давате ли си сметка, че посредствени хора като Цолова и Николаев получават по 35 бона на тримесечие бонуси и заплати! Срещу какво друго с изключение на слугинаж и поръчкови въпросчета. Те употребяват ефира на Нова за търговия с въздействие и то публично. Манипулират мнението на обществото и унищожават репутации, счупват човешки ориси. Какво друго качество с изключение на " прислужници на мафията и знак на поръчковата публицистика " имат тези семпли образно и интелектуално надълбоко провинциални хорица на междинна възраст. Те ли са " умните и красивите ", които печелят по 35 бона за по два часа раздумка на кафе заран без грам интелектуално напрежение с авансово написани на листята въпросчета. Та даже банкерите у нас не взимат такива бонуси. Нито заплатата на политиците, които са отговорни за всичко, не може да се мери с тяхната! Основната аудитория на Цолова и Николаев са безработни дами, майки и пенсионери, които претърпяват с по 200 лв. на месец. Тази смешна двойна печели толкоз с колкото 350 естествени българи претърпяват месечно.

За разлика от панелките в Люлин и Обеля, в които обитава публиката им, тези двамата се ширят в покои в Драгалевци и жилища на Раковска. Сбъднатата фантазия на новобогаташа, натрупал имане без да свети с качества. Днешният утринен блок, който унищожи традициите на Милен Цветков, Коритаров и Бареков, е по елементарна формула:
Бедни гледат богати. Те са елементарни, но и публиката изпростява поради тях. Критикувахте моята телевизия Тв 7, само че в нея най-големите заплати бяха по 2500 лв. и нямаше
бонуси под и над масата. В БТВ взимах на осмата си година по 4000 лв. и без никакъв бонус против свиреп рейтинг от 80% шер. Т.е. 8 от 10 фенове гледаха мен. Колко ли в този момент гледат Цолова, че взима 20 бона награда? Никога нямаше да назначим сходни кукли на конци на олигархията за водещи на утринното шоу, даже и в часовия пояс на Гала.

Тъжно е, че България си има професионални морални ментори против 35 бона
бонуси и заплати на калпак. Евала на шефа им Иво Прокопиев, който всяка заран прави помен с непознатата питка на Нова тв. Рекламният пазар в малкия екран не може да поеме такива заплати, убеждавам ви като експерт и ценител на този пазар. Мирише на корупция, доста корупция, а в ужким новия и предстоящ антикорупционен закон няма нито ред за корупцията в медиите. Тя е по-страшна от другата корупция, тъй като идва напряко от " амвона ". И прикрива закононарушенията. Чисти имиджа на бандити като Прокопи и Сие.

Надявам се най-малко Национална агенция за приходите да си свърши работата и тандемът Цолова-Николаев да получат заслужената законова и морална присъда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР