Евродепутатът Ангел Джамбазки се обърна към вицепрезидента на ЕК Франс

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки се обърна към вицепрезидента на ЕК Франс
Коментари Харесай

Джамбазки към Тимерманс: Признайте, че сте жертва на фалшивите новини за смъртта на Виктория

Евродепутатът Ангел Джамбазки се обърна към вицепрезидента на Европейска комисия Франс Тимерманс, в което го прикани да признае, че е станал жертва на подправени вести за гибелта на журналистката Виктория Маринова.

Вие бяхте измежду множеството високопоставени чиновници, които бързо осъдиха убийството. За страдание, Вие също по този начин започнахте да развивате хипотези за повода за закононарушението. Прибързахте със заключенията и решихте да сочите с пръст, добавя още евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ, като прикани за опрощение.

Обръщението към втория човек в Европейска комисия българският представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки насочи след изказването, с което Франс Тимерманс осъди убийството на журналистката Виктория Маринова като закононарушение против свободата на словото.

Това съществено наруши работата на българската полиция, която работи неуморно, с цел да употребява горещите следи от закононарушението, продължава заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и добавя, че циганската престъпност е сериозен проблем в страната. Той се простира от баналната дребна кражба, през изнасилвания и постоянно убийства, разяснява още евродепутатът.

Освен до Тимерманс българският евродепутат Ангел Джамбазки е изпратил идентични писма и до комисар Вера Йоурова, Ска Келер, Ги Верхофстатд и Манфред Вебер.

Припомняме, че още в неделя вечерта десетки водачи и представители на разнообразни политически и неправителствени организации на високо ниво, подведени от прибързаните изводи, внушени значително от избрани политически кръгове, сложиха България измежду страните, в които публицистите имат минимум права и са преследвани поради своята работа. Силата на обществените мрежи, които, за жалост, се трансфораха и в най-голямата платформа за подправени вести, този път изкриви истината не за един човек или един факт, а визията за България. Тенденциозно или не водещи български политици и общественици също станаха проводник на погрешни обстоятелства, които освен в допълнение нагнетиха напрежението в страната, само че станаха основателни причини против държавността и действителното място и роля на страната ни в Европа. Тази изкривена истеричност, показана като истина, остави тъмна сянка върху Родината ни.

Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване, сервира своите откровени съболезнования на околните и роднините на Виктория Маринова. Ценим високо нейния професионализъм и обществената и ангажираност. Дълбоко скърбим за погубения живот на една млада българска майка и жестоко осъждаме бруталното и ликвидиране.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР