Евродепутатът Ангел Джамбазки и симпатизанти на ВМРО протестират тази сутрин

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки и симпатизанти на ВМРО протестират тази сутрин
Коментари Харесай

Сеир! Петков избяга като мишка от Джамбазки, негова комшийка скочи да се кара на евродепутата

Евродепутатът Ангел Джамбазки и симпатизанти на Вътрешна македонска революционна организация стачкуват тази заран пред дома на премиера Кирил Петков.

Във включване във фейсбук Джамбазки съобщи, че не приема оттегляне от българския народен интерес по въпроса за Северна Македония и по тази причина чака премиера, с цел да му зададе въпроси като поданик, а не като евродепутат.

По-късно Джамбазки сподели пред Българска национална телевизия, че от публицисти схванал, че „ храбрият “ министър-председател се е измъкнал от някакъв заден излаз, бягайки позорно.

„ Защо притеснявате хората? Аз пребивавам тук и този сеир, който вършиме, не ми е прелестен “, показа дама, която живее в региона.

„ Какъв сеир!? Давате някакви оценки и си мислите, че вашето мнение тежи повече от моето, с което не съм склонен “, отговори й евродепутатът.

„ Има друго място, където може да задавате въпроси. Запознайте се със законите! Тротоарите не са за това. За всяко едно нещо се заплаща – за столче, за масичка “, отвърна го тя.

Кирил Петков избяга като мишка, разяснява Джамбазки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР