EVN напомня, че след 1 ноември 2018 г. само препотвърдилите

...
EVN напомня, че след 1 ноември 2018 г. само препотвърдилите
Коментари Харесай

ЕВН чака потвърждение за онлайн и SMS услуги

EVN припомня, че след 1 ноември 2018 година единствено препотвърдилите единодушие клиенти ще продължат да получават онлайн и SMS услуги на фирмите от групата на EVN България

Клиентите, които не са препотвърдили своето единодушие до 1 ноември 2018 година, ще би трябвало да заявят още веднъж услугата по уведомяване за сметка и да създадат нова регистрация в системите. Кампанията беше инициирана с оглед съблюдаване на Общия правилник за отбрана на данните

EVN припомня, че единствено клиентите, които са препотвърдили своето единодушие пред компанията, ще продължат да получават онлайн и SMS услугите на компанията и да имат достъп до онлайн платежната система на компанията EVN Онлайн плюс. Това е по този начин, тъй като от 1 ноември, в осъществяване на условията на Общия правилник за отбрана на данните, EVN България ще би трябвало да изтрие всички профили и регистрации на тези клиенти, които не са препотвърдили своето единодушие.

До този миг компанията е изпратила информация до всичките клиенти, които са се абонирали за приемане на SMS/имейл уведомление за фактура за електрическа сила. Информация е качена и в платформата EVN Онлайн плюс при влизане в потребителски профил. За да препотвърдят единодушието си, клиентите е належащо да отворят линка от получения имейл или SMS, при влизане в платформата да потвърдят единодушието си по инструкции метод или да се свържат с компанията по телефон на 0700 1 7777.

Клиентите, които не препотвърдят своето единодушие, ще спрат да получават информация за фактура по посочения от тях метод (SMS или имейл), и респективно към този момент няма да имат профил в EVN Онлайн плюс. За да възобновят използването на услугите след 1 ноември 2018 година, тези клиенти ще би трябвало да заявят още веднъж тяхното прилагане пред компанията:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР