Евгения Раданова беше изключително трогната при награждаването ѝ от кмета

...
Евгения Раданова беше изключително трогната при награждаването ѝ от кмета
Коментари Харесай

Евгения Раданова: Много съм щастлива да бъда част от екипа на София - европейска столица на спорта

Евгения Раданова беше извънредно трогната при награждаването ѝ от кмета на София, Йорданка Фандъкова с кристална купа със златно покритие от кмета:
 Йорданка Фандъкова награди Евгения Раданова с кристална купа със златно покритие
Йорданка Фандъкова награди Евгения Раданова с кристална купа със златно покритие

Тържествената гала се състоя в постройката на Столична община

" Благодаря ви от сърце. Трогнахте ме. За мен е изключителна чест. Много съм щастлива да бъда част от екипа на " София - европейска столица на спорта ". Винаги, когато имам опция, ще не преставам да работя за развиването на българския спорт, за спорта в нашия прелестен град. Благодаря ви за изключителните старания, които полагате.

Също по този начин поканвам всички на международното състезание по шорттрек в София от 8 до 10 март. Входът е безвъзмезден. Доведете своите другари, своите деца. Радвам се, че за пети път сме домакини на международно състезание. Това значи, че сме се потвърдили в организацията. Най-хубавото е, че тазгодишното събитие за първи път ще се състои в " Арена Армеец ". Всички сте добре пристигнали ", показа разчувстваната Евгения Раданова.

Председателят на Столичния общински съвет и на фондация " София - европейска столица на спорта " Елен Герджиков също благодари на Раданова:

" Голямо благодаря на Евгения Раданова за всичко, което направи още при кандидатстването, и за самата година, през която бяхме " Европейска столица на спорта ", както и за това, което следва да създадем дружно. Продължаваме да работим на драго сърце за популяризирането на спорта ", съобщи Елен Герджиков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР