Евгения Калканджиева се яви с маска на делото за дребно

...
Евгения Калканджиева се яви с маска на делото за дребно
Коментари Харесай

Жени Калканджиева се появи маскирана в съда

 Евгения Калканджиева се яви с маска на делото за дребно безчинство, за което е подсъдима около ексцесиите по Гергьовден. Навръх светлия празник миската попадна в ареста след скандал със съседите й – Ралица и Маги Захариеви. Спорът избухнал следобеда в кооперацията, в която живеят в кв. " Бояна “.

Пред магистратите Жени бе очевидно спокойна и не сподели, че се усеща виновност за грозните подиуми.

Красавицата сподели почитание и образование и носеше маската си и навън, като с това очевидно искаше да покаже, че не е хулиганка, а почита разпоредбите и се преценява с хората. 

Пред съда през днешния ден Калканджиева се извини за постъпката си и сама дефинира държанието си като " непочтено ".

Обяви, че се е държала по този начин в миг на изтощение и беззащитност. Каза още, че желае всичко това да завърши по-бързо, защото и синът й бил пострадал от протичащото се, оповестява Лупа.бг.

Веднага след абсурда Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което провокира инспекция от Агенция за протекция на детето.

Пред магистратите " Мис България " 1995 сподели още, че делото е " провокация ", която цели очерняне на имиджа й.

Калканджиева показа и писмо в нейна поддръжка, подписано от част от съседите й. Тя беше облечена стилно, както постоянно, като на главата бе поставила шапка, която се връзваше с блузката й. 

Срещу " Мис България 1995 “ бе заведено дело по бързата процедура за дребно безчинство. Съпругът й Стефан Манов - Тачо пък е под гаранция от 5000 лв. поради побой над комшия, който се оказа онлайн лъжец и секс фанатик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР