Евгени Генчев най-после проговори заедно ли е с победителката в

...
Евгени Генчев най-после проговори заедно ли е с победителката в
Коментари Харесай

Евгени най-после проговори за Валерия, разкри дали са заедно

Евгени Генчев най-сетне проговори дружно ли е с победителката в едноименното шоу Валерия. Напоследък мрежата ври от злословия, че риалити двойката се е разделила и женитба няма да има.

Защото връзката им е за пред камера. И по контракт би трябвало да показват, че са дружно за известно време.

  " Пишат си каквото си желаят. Аз съм с Валерия към момента. Няма никакви договорни взаимоотношения, които да ме държат с нея ", това призна досегашният най-желан тв ерген Евгени в ефира на bTV.

" Сложно е, само че съумяваме да си споделим календара. Тя е сред Плевен и София, а аз София - Пловдив. Пътуваме непрекъснато. Заедно сме по събития. Намираме време, приспособяваме графика, намираме време един за различен ", добави той на въпрос съумяват ли да намират, и по какъв начин, време един за различен поради многото задължения и пътувания. Преди дни Евгени Генчев се върна от Франция, откакто имаше концерт в Ница.

По отношение на новия ерген, който занапред ще разкрива себе си пред българските фенове, Евгени Генчев съобщи:

" Бих посъветвал новия ерген да бъде във всеки миг, да употребява и дребното време, което има. И да бъде прям с девойките. Това е най-зрялото и почтено нещо, което можеш да направиш. Натоварено е там, мъчно, хората не си дават сметка в профил за това. Но няма по какъв начин, има тежък график, само че и не можеш да се дистанцираш от това. Трябва да изпиташ специфичните моменти с всяко едно момиче, да им дадеш опция да се разкрият пред теб. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР