Евгени Димитров-Маестрото гони по брой жени и деца Благо Джизъса 54-годишниат

...
Евгени Димитров-Маестрото гони по брой жени и деца Благо Джизъса
54-годишниат
Коментари Харесай

Заклетият женкар Маестрото с ултиматум: Искам дъщеря!

Евгени Димитров-Маестрото гони по брой дами и деца Благо Джизъса

54-годишниат застаряващ коцкар има три деца от три дами, само че се приказва настойчиво, че броят на дечурлигата гонел половин футболен тим.

Но до момента в който гелосаният футболист обича да се фраска и да излага живота си на показ, при Маестрото нещата не стоят по този начин. Той е загадъчен, а поради миловидното му лице всеки си вади неверни заключения.

Затова дамите му се лепят, тъй като мислят, че е елементарен за управление  и най-много правилен. Или си вършат неверните заключения, че с тази почтена физиономия ще може да го трансформират. Врели и патили обаче дами в любовните случки биха споделили, че най-голямата неточност на наивната женска половина е да мисли, че може да промени индивида до себе си.

Сватбата на Евгени Димитров с 27 години по-младата Виктория Готева шашна всички, тъй като отново всичко бе сторено под сурдинка. Но най-недоволни били родителите на младата кореспондентка, които не вярвали нито на благия тип на младоженеца, нито на неговите чуруликания.Все отново мъчно се преглъща застаряващ женкар да взима за жена младо момиче, без деца от предходни връзки.

Но чепатият темперамент на Маестрото не се изчерпал с това.

„ Имам синове, желая ти да ми родиш щерка! “, дал ултиматум той на младоженката.С което „ избил рибата “, шушукат близки до Виктория.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР