Евертън постигна измъчена, но много ценна победа с 1:0 като

...
Евертън постигна измъчена, но много ценна победа с 1:0 като
Коментари Харесай

Трудна, но сладка победа залепи Евертън зад Ливърпул

Евертън реализира измъчена, само че доста скъпа победа с 1:0 като посетител на. Двата отбора се изправиха един против различен на " Брамбъл лейн " в среща от 15-ия кръг, а гостите откраднаха трите точки с попадение на в 80-ата минута. Така " Карамелите " се изкачиха до 2-ото място в класирането на Премиър лийг, единствено на точка от водача, който обаче е с мач по-малко. Домакините пък продължиха " черната " си серия без триумф от началото на сезона.

Мачът не предложи кой знае какъв брой безредици. Евертън сътвори първата чудесна голова опция в 28-ата минута, когато получи дълъг пас, овладя на гърди и стреля от воле, само че топката мина около гредата.

В 40-ата минута гостите имаха нова опция. Сигурдсон насочи отдалечен изстрел, който мина настрана от вратата.

В самия завършек на полувремето Шефилд Юнайтед също сътвори забавно състояние. се освободи в наказателното поле и шутира от дребен ъгъл, само че не съумя да откри очертанията на вратата.

Второто полувреме вървеше много скучно, като само в 57-ата минута домакините претендираха за нарушаване за дузпа против, само че съдията изрично даде знак играта да продължи.

Евертън обаче търпеливо изчака своя късмет, който дойди в 80-ата минута. Тогава при едно безредие в пеналта топката не бе изчистена добре и попадна в, той подаде за, който пък върна към Сигурдсон и исландецът с удар по земя порази вратата за 0:1.

След това домакините се хвърлиха в офанзива и в 83-ата минута опита подъл отдалечен удар, който летеше рисково към вратата, само че внимаваше и мазета. Малко по-късно също обстрелва вратата, само че много неопределено.
Премиър лийг 15 кръг, събота 26 декември  Шефилд Юнайтед 0:1краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР