Евелина Николова стигна до бронза на Олимпиадата в Токио, а

...
Евелина Николова стигна до бронза на Олимпиадата в Токио, а
Коментари Харесай

Документален филм разказва вдъхновяващата история на боркинята от Петрич Евелина Николова

Евелина Николова стигна до бронза на Олимпиадата в Токио, а в този момент споделя в документалния филм „ Ева: За битката, с любов” за своята история. С ясна цел и задача в обичания си спорт, посветила всичко на това да бъде най-хубавата на тепиха.

Нито за момент не не помни от кое място е почнала пътя си в спорта. Винаги се връща към родния Петрич, където съгражданите ѝ я уважиха с изумително посрещане.

За първите ѝ стъпки в битката, за това по какъв начин още в ранна детска възраст избира да живее сама и да тренира пред това да остане в комфорта и удобството на дома си. За непримиримия темперамент и воля на победител, който ѝ печели редица почитатели в цялата страна, за четирите ѝ лели и множеството племенници, очакващи я всякога на летището след съревнование.

За грижовния ѝ брат, който към момента се старае да е разполагаем с каквото и когато е належащо.

За най-трудния, преломен миг в житейския ѝ път, заплашил на постави завършек на спортната ѝ кариера... За персоналния ѝ треньор, убедил я да се завърне, предсказал олимпийския ѝ орден, съобщи sportal.bg.

Филмът „ Ева: За битката, с любов” е част от документалната поредност „ Звездите на бъдещето” и ще се излъчи на следващия ден (27 март) от 10:00 часа по B1B Box и TV1.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР