Евън Елингсън, известен с участието си в От местопрестъплението: Маями(CSI:

...
Евън Елингсън, известен с участието си в От местопрестъплението: Маями(CSI:
Коментари Харесай

Кой е Евън Елингсън, актьорът, изиграл сина на Хорейшио

Евън Елингсън, прочут с присъединяване си в " От мястото на престъплението: Маями " (CSI: Miami)и кино лентата на Камерън Диас " Пазителят на моята сестра ", умря на 35-годишна възраст.

Кой беше Евън Елингстън?

Елингсън израства в Ла Верн, Калифорния, с тримата си братя. Той е билактивен състезателен запалянко, който обичалда кара сърф, сноуборд, кънки и даже е изследвал планинското катерене и гмуркането. Именно любовта на Евън към спорта го извежда по пътя към славата. На десетЕвън е забелязанв скейт парк и помолен освен да кара скейт за екипа на Vans PeeWee, само че и да направи реклама за Vans Company. Безпогрешната харизма и гений на Евън се открояват в трилогията от късометражни филми, в които играе воин, който е основан особено за него.

Евън в действителност е почнал в телевизионния шоубизнес на 13-годишна възраст с дребна роля във филм, както и като посетител в „ General Hospital “. След това Елингсън продължава да играе в шоута като „ Titus “, „ That Was Then “, „ Mad TV “, „ Complete Savages “, „ Bones “, „ 24 “ и други, споделя TMZ.

Семейството на артиста и приятелката му, Кайиша Диал, споделиха новината във Фейсбук и показаха поддръжката си за организацията „ Slave 2 Nothing “, която се бори със злоупотребата с субстанции и трафик на хора. На страницата симайката на Елингсън, Виктория Хейнс-Перес, показа, че артистът неотдавна още веднъж е протегнал ръка към опиоиди, след години битка с опиатите.



Снимка: Фейсбук

„ Евън беше три години изтрезнял и постоянно споделяше пътя си на възобновяване посредством обществени изяви и непрекъснато говорене по тематиката. Той буйно насочваше хората към запаси за помощ и едвам неотдавна посегна още веднъж към опиатите, откакто му бяха предписани опиоиди след стоматологична процедура. ”



Превод: Стажант-уеб редактор Марина Балева
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР