Евакуация на посетителите в столичен мол тази вечер. В 19:15

...
Евакуация на посетителите в столичен мол тази вечер. В 19:15
Коментари Харесай

Евакуираха посетителите на столичен мол заради сигнал за бомба, има задържани

Евакуация на посетителите в столичен мол довечера. В 19:15 часа на телефон 112 се е обадил мъжки глас, който е съобщил за взривно устройство в търговски център на столичния бул. „ Черни връх ", потвърдиха от Министерство на вътрешните работи.

Посетителите са изведени незабавно. Стотици клиенти на комерсиалния комплекс не съумяха да вземат колите си от паркингите и изчакваха на открито сигналът да бъде тестван. Това в допълнение затрудни придвижването поради множеството хора начело.

Към момента не е намерено нищо притеснително, оповестяват още от Министерство на вътрешните работи.

За към час криминалистите са задържали двама мъже. Телефонът, от който е подаден сигналът, е бил локализиран в плевенско село. Двамата мъже са признали за действието. С полицейска заповед те ще останат в ареста за период до 24 часа, оповестяват още от Министерство на вътрешните работи. Иззети са мобилно устройство и сим карта. Работата по случая продължава. Предстои да им бъде повдигнато обвиняване.

Мъжете живеели дружно в село Опанец, научи NOVA. Единият е към 55-годишен, а другият - на 42 години. Двамата обяснили пред полицията, че решили да създадат вечерта си забавна. Първоначално се спрели на плевенския мол, само че преценели, че там има по-малко хора и няма да се вдигне подобен звук. Затова се насочили към столичен търговски център.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР