Ева Найденова няколко месеца била принудена да продава вестници и

...
Ева Найденова няколко месеца била принудена да продава вестници и
Коментари Харесай

Ева от Тоника била продавачка на вестници

Ева Найденова няколко месеца била принудена да продава вестници и списания, защото нямала бургаско жителство и трябвало да го " създаде ". Родената в Айтос звезда от " Тоника " нееднократно изпада в комплицирани житейски рецесии, разкри самата тя в ефира на Българска национална телевизия. Тя обаче в никакъв случай не губи наличие на духа. Дори ушива рокля на Ирина Флорин, която пее в " Домино " на " Златният Орфей " вместо нея. За друго издание на фамозния интернационален поп фестивал Ева пък подарява собствен тоалет на Нели Рангелова, с който тя печели заветната статуетка. 

Ева е тази, която постоянно може " да елементарни и непростимите неща ". Когато след дълготрайно трудно безмълвие и разлъка Стефан Диомов се появява зад сцената, на която Гого Найденов опитва някакво парче и желае да се сдобрят, Ева незабавно се заема със комплицираната задача. Както се знае, Диомов и Найденов са като братя досега, в който " Тоника "  изпада в недружелюбност поради протеста на Ева по време на прословутия гастрол във Виетнам. Тогава тя избухва против ужасяващите условия в мизерните хотели на воюващата азиатска страна. Седем гони по-късно Диомов взема решение, че е настъпил мигът, в който би трябвало да възроди другарството си с Гого и останалите. Прочутият бас обаче се пробва да отсрочи прочувствената среща, само че Ева му слага ултиматум: или той се вижда с Диомов, или тя си потегля. В идващия миг Найденов и Диомов се хвърлят в обятията си. 

" Любовна двойка да бяха, нямаше по този начин да се втурнат един към различен ", спомня си Ева с усмивка и до през днешния ден. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР