Ева Мендес разкри как е стигнала до решението да се

...
Ева Мендес разкри как е стигнала до решението да се
Коментари Харесай

Ева Мендес: С Райън Гослинг се разбрахме да бъда домакиня

Ева Мендес разкри по какъв начин е стигнала до решението да се откаже от сполучливата си кариера в името на фамилията си: от години актрисата не се появява на екран, защото посвещава времето си на брачна половинка си Райън Гослинг и двете им дъщери - деветгодишната Есмералда и седемгодишната Амада.

" Не сме го уточнявали, само че си помислих: " Добре, той ще работи и аз също ще работя - просто ще работя като стопанка " , сподели 50-годишната Мендес в предаването Today.

Eva Mendes says she and Ryan Gosling had a ‘non-verbal agreement’ that she would be a stay-at-home mom.
— Pop Base (@PopBase)
Тя сподели, че за нея е било елементарно " да постави на пауза " холивудските си упоритости, тъй като желала да прекарва колкото се може повече време с децата си. Въпреки това Мендес споделя, че въпреки да е спряла да се снима във филми, тя е преследвала други планове: " Спрях да се фотографирам, само че не стопирах да работя. Само с цел да се снимаш, нормално би трябвало да си тръгнеш, а това не беше за мен ".

В мрежата постоянно разискват дългото неявяване на актрисата по екраните и алените килими, което мнозина считат за необичайно: някои считат, че точно Гослинг не разрешава на брачната половинка си да работи, тъй като избира тя да си седи у дома. Други се изричат в отбрана на Ева, като означават, че тя сама е избрала ролята на майка и стопанка и това е нейна персонална работа.

Ева изрази възхищението си от професионализма на брачна половинка си, като означи, че е мислила за него, до момента в който е работила по кино лентата " Мястото под боровете ", в който се снимат дружно.

" Никога не съм преживявала нещо сходно. Начинът, по който той работи, отдадеността му на занаята, методът, по който желае да направи всичко допустимо най-добре... Това значи, че сътрудниците му във кино лентата би трябвало да са допустимо най-хубави. Но за жалост - или за благополучие - има единствено един Райън " , споделя тя.

Eva Mendes is taking a trip down memory lane of meeting Ryan Gosling for the first time
— The Hollywood Reporter (@THR)
Мендес разяснява и осъществяването на брачна половинка си на церемонията по връчването на премиите " Оскар ", където той изпя песента на Кен от кино лентата " Барби ".

" Той отиде и си свърши работата. Той просто е доста добър в работата си, свърши си работата и се прибра вкъщи " , сподели тя. По време на самото осъществяване Ева разгласява закачлив пост в обществените мрежи, в който прикани Гослинг да се прибере у дома след шоуто и да постави децата да спят.

Позирайки с него на аления килим обаче, тя не го направи - и съобщи в мненията, че не желаят да вършат персоналния си живот обществен. За финален път двамата излязоха дружно преди 12 години, когато показаха взаимния си филм " Място под боровете " (A Place Under the Pines).

Ева Мендес и 43-годишният Райън Гослинг са дружно от съвсем десетилетие, само че рядко споделят детайлности от персоналния си живот.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР