Ева е поредният Съквартирант, който напусна VIP Brother тази вечер.

...
Ева е поредният Съквартирант, който напусна VIP Brother тази вечер.
Коментари Харесай

Eва напусна къщата на Vip Brother

Ева е следващият Съквартирант, който напусна VIP Brother довечера. Певицата беше в номинация с Кулагин и Божана и събра минимум гласове от феновете. Ники Кънчев заяви, че един от номинираните е събрал цели 84% от гласовете, само че кой е той остана мистерия. „ Голямо преживяване беше това “ сподели Ева за своето присъединяване и връчи щита на SDI на Ваня, която няма да може да бъде номинирана тази седмица.

Тази вечер номинираните съквартиранти чуха онлайн и какви са мненията, по техен адрес от феновете на шоуто. Това се случи по време на „ Стената на номинираните “, Зрителите можеха да създадат своя коментар за някой от тях на Facebook страницата на шоуто.

Тримата номинирани чуха както позитивни мнения по собствен адрес, по този начин и отрицателни. След това останалите Съквартиранти разясниха мненията на феновете и ги проучиха.

Тази седмица Съквартирантите ще разполагат с 0 лв. бюджет, откакто седмичната им задача „ Утопия “ беше оповестена за несполучлива поради Кулагин, който още веднъж саботира останалите. Как ще претърпяват участниците без пари и храна ще забележим в идващите епизоди. „ Трябва да сме общество, само че не става “, беше коментарът на Петко за обстановката.

Oпит за укрепление в Къщата на VIP Brother

Гледайте задачите епизоди на VIP Brother в NOVA PLAY.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР