“Eуфория е изключително атрактивна прозукция, която събира на екрана прекрасните

...
“Eуфория е изключително атрактивна прозукция, която събира на екрана прекрасните
Коментари Харесай

“Еуфория” с Ева Грийн и Алисия Викандер

“Eуфория ” е извънредно атрактивна прозукция, която събира на екрана прелестните дами Ева Грийн и Алисия Викандер. Филмът е англоезичния дебют на шведската режисьорка Лиса Лангсет ( “Pure ”, “Hotell ”)и задачата му е да предложи доста повече от обикновено потребление на хубостта и сексапила на двете актриси, съгласно operationkino.net.
 26-6  26-5
Действието на “Eуфория ” се развива в близко бъдеще и се концентрира върху две отчуждени и разнообразни по темперамент сестри – екстровертната фотографка Инес (Викандер) и интровертната Емили (Грийн). Двете подхващат пътешестване до “най-красивото място на този свят ” – имение в горите на европейска провинция, където Инес научава ужасяващата истина, че сестра й умира и желае сама да избере края си. Ужасена, Инес се бори да разбере претекстовете на сестра си, до момента в който двете се изправят против проблемите от предишното и по-важното, против тяхното бъдеще…

Режисьор и сценарист на “Euphoria ” е Лиса Лангсет, а в функциите с изключение на Алисия Викандер и Ева Грийн са още класни имена като Шарлот Рамплинг, Чарлс Данс, Ейдриън Лестър и Марк Станли.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР