Ето я поредната доза най-интересни нови парчета и трейлъри от

...
Ето я поредната доза най-интересни нови парчета и трейлъри от
Коментари Харесай

Колин Фърт, една измама с труп и още

Ето я следващата доза най-интересни нови части и филмови откъси от последните две седмици, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Стрели и ореоли



За шестия албум на LP ще се наложи да изчакаме още два месеца. Изпълнителката измести премиерата му за декември, само че в това време обаче Лаура Перголизи продължава с представянето на още песни от него. Предвид заглавието “Churches”, подобаващ избор за идващ сингъл е “Angels” , който споделя за спасяващата мощ на любовта .

Диското не умира



Измина съвсем година откогато Кайли Миноуг издаде албума си “Disco”, а по този мотив през ноември австралийката е подготвила особено ново издание . “Disco: Guest List Edition” включва няколко нови песни с присъединяване на гост-изпълнители като Глория Гейнър, Дуа Липа и Джеси Уеър. “A Second to Midnight” се споделя парчето на Кайли с Years&Years и не, не виждате двойно – просто на изпълнителката и вокалиста Оли Александър им отива да разменят функциите си, карайки ни да се чудим на кого повече му отива леопардов принт.

Ужилването продължава



Стинг ще издаде 15-тия си солов албум през ноември, озаглавен “The Bridge”. Той съдържа 10 нови песни, записани по време на пандемията, а откакто дебютният сингъл от него излезе още при започване на септември, той към този момент си има и публично видео. “If It’s Love” носи присъщия лежерен заряд на 70-годишния британец, припомняйки ни, че обичта кара планетата да се върти.

Ново начало



След първата ѝ музикална сбирка “Preyah” от 2019 година, първият краткосвирещ албум на Прея излезе в края на септември. Сред седемте части е „ Пожар “, която чухме за първи път в края на предходната година, а от преди дни към този момент слушаме „ Проблем “ като новия сингъл от него. Парчето е взаимно с V:RGO, а заразителното звучене смесва модерни бийтове с R’n’B благозвучност от началото на хилядолетието.

КИНО

Драма по испански



„ Паралелни майки “ на Педро Алмодовар към този момент направи формалната си премиера в Испания, и до момента в който Англия го чака с британски надписи през януари, у нас ще можем да го гледаме още в края на ноември като част от програмата на Киномания. Пенелопе Крус завоюва премията за най-хубава актриса от Венецианския кино фестивал, играейки фешън фотограф, който забременява непланирано на междинна възраст. В сходна обстановка е и по-младата бъдеща майка Ана (Милена Смит), а когато пътищата на двете дами се преплитат в болничното заведение, връзката посред им трансформира ще промени техния живот отсега нататък.

Заблуда на врага



„ Операция „ Мляно месо “ е остроумен проект за деяние на Англия по време на Втората международна война, с който съумява да разсее Съюзниците, с цел да превземе Сицилия. Група разузнавачи дегизират мъртъв скитник като офицер от Кралските военноморски сили, а в облеклата му слагат писма, съгласно които Антантата се кани да завладее Гърция и Сардиния. Освен че предотвратява загубата на повече човешки животи и прави по-лесно навлизането в Сицилия, този автентичен случай е и страховит сюжет за филм, какъвто излиза при започване на 2022 година Тук Колин Фърт е в облика на капитан Юън Монтагю, който възнамерява и организира интервенцията.

Да обичаш отдалеко



Музикалната драма „ Сирано “ на Джо Райт съживява на екран историята на именития воин от XIX век. Сирано дьо Бержерак е несподелено влюбен в своята братовчедка Роксана, а физическият му минус го възспира да изрази възприятията си пред нея. Вместо това, той оказва помощ на своя другар Крисчън да впечатли Роксана, пишейки писма от негово име. Безспорната звезда тук е Питър Динклидж като Сирано, а в негова компания са Хейли Бенет, Келвин Харисън, Бен Менделсон и други

Уроци по Коледа



Знаем, че Коледа наближава, когато разберем за новите празнични филми тази година. Сред тях е “Love Hard” (или „ Обичай мъчно “) – в него Нина Добрев играе Натали, която търси любовта онлайн. Когато тя най-сетне мисли, че е попаднала на верния човек, го изненадва с посещаване на другия завършек на страната – единствено че той не се оказва индивида от фотосите. С помощта на измамника Натали въпреки всичко ще опита да притегли вниманието на същинското момче, което е видяла в интернет, само че не и без да разбере, че от време на време щастието се крие на непредвидени места.

ОЩЕ

В дома на Нина Добрев



Къщата на Нина Добрев може да се откри в Калифорния, само че там откриваме повече европейско въздействие. Жилището, издигнато още през 1929 година, е с архитектура в испански жанр, а що се отнася до нашенския детайл в нея – актрисата сама е пребоядисала външната част на дома си. „ Може би бе спестовната част от мен или българското момиче Източна Европа, само че си споделих: „ Не желая да давам куп пари на хора, които да дойдат и боядисат, така и така ми е скучно. “ За интериора обаче Нина се доверява на дизайнер, а уютният резултат гледаме във видеото на Architectural Digest.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР