Ето я новата светска двойка - актрисата Ирмена Чичикова и

...
Ето я новата светска двойка - актрисата Ирмена Чичикова и
Коментари Харесай

Ето я новата светска двойка, колеги са

Ето я новата световна двойка - актрисата Ирмена Чичикова и сътрудника й, именуван Аполон - Петър Дочев! Двамата са по-влюбени от всеки път.

Досега Петър и Ирмена не афишираха връзката си, защото и двамата са артисти и това може да се отрази по някакъв метод на кариерите им. Напоследък обаче двамата не крият общите си фотоси и се отбелязват от идентични места. " Заедно сме, само че не обичам да приказвам за персоналния си живот ", споделя Петър, който стана още по-популярен от сериала " Пътят на достойнството " по Нова тв.

30-годишният красавец е приключил " Актьорство за трагичен спектакъл " в НАТФИЗ " Кр. Сарафов "  през 2015 година в класа на проф. доктор Атанас Атанасов. През същата година стартира непосредствено работа в Младежкия спектакъл. В момента е на свободна процедура.

Освен че е обаятелен, Дочев е и извънреден джентълмен. Ухажването му към Ирмена, която е на 37 години, продължава повече от две години, до момента в който най-после не се увенчава с триумф. " Никога не ме е тормозила разликата във възрастта с никоя жена ", безапелационен е в това красавецът. Той споделя още, че обича да се любува на всеки свободен момент, без да мисли за претърпяното. " Просто се кефя на хубостта към мен като един същински Телец. В този ред на мисли дамата до мен постоянно ми се е чудела по какъв начин мога да се развличам с всеки чужд, в която и да е страна. За мен девизът или някакво верую са с променлива големина ", споделя Дочев, който, когато не е на сцена, следи хората и записва в бележниците си. Нарича ги " части пъзел ".

37-годишната Ирмена Чичикова никога не е мечтала да се омъжи в бяла рокля. Популярната актриса е известна с участията си във филмите " Вездесъщият ", " Виктория ", " Доза Щастие ", както и в театъра. Преди да се залюби с Петър, Чичикова се раздели с актьора Стефан Щерев след 13-годишна връзка. Последно двамата участваха в " Черешката на тортата ". В предаването Чичикова беше хазаин, в края на епизода актрисата помоли гостите да й напишат пожелания на пакетчета от чай - бит, който тя и нейните другари практикували от две десетилетия. Щерев обаче не пожела да разкрие своето обръщение.

  " Написах й нещо, с което да й дам убеденост, в случай че инцидентно не е била сигурна в него - просто желаех да го затвърдя и го направих тъкмо с едно изречение. Не знаех, че ще би трябвало да го чета на глас. Извинявайте, само че не съм подготвен да го споделя с вас, то си е за нея ", съобщи артистът пред камерата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР