Ето я новата доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я новата доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Лиам Нийсън рискува живота си, за да спасява миньори, и още

Ето я новата доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Поезия в черно-бяло



Моделът, певица и някогашна първа дама на Франция Карла Бруни издаде албум, записан по време на локдаун, още през 2020 година От есента насам тя продължава да радва слушателите си с мечтателни видеа към песните от новата си музикална сбирка, която кръщава на себе си – “Carla Bruni”. Най-актуалните фрагменти са към “La mort des amants” или „ Смъртта на влюбените “ - стихотворение на Бодлер, което тя облича в ноти с помощта на близкия до нея музикант Джереми Рейнолдс. Клипът, сниман в черно-бяло, носи готическа романтика с отраженията във вода и огледалните фрагменти, на чийто декор изпъква хубостта на французойката.

Философия и остарели ленти



Първият сингъл от новия албум на Marina чухме още през ноември () и към този момент е ясно по какъв начин ще се споделя той. “Ancient Dreams In A Modern World” излиза на 11 юни, а до тогава слушаме едноименното парче от него, с което в поп-рок и диско темп изпълнителката от Уелс ненадейно визира тематиките за смисъла на човешкия живот и персоналната еднаквост. В клипа Марина продължава с винтидж естетиката си, допълнена с ентусиазъм от ретро видео касети.

Отвъд лудостта



Кейт Наш работи по нов албум, както си проличава и от завръщането ѝ към музиката след повече от година неявяване. Новата ѝ ария се споделя “Misery” и е въодушевена от прекарванията през 2020 година Видеото може и да наподобява като направено от влогър, само че да предположим, че и налудничавите визии на англичанката са част от настроението зад парчето – а пред тази заразителна мелодия сигурно бихме си затворили очите.

КИНО

Кралицата идва



След известно закъснение дълго чаканият биографичен филм за Арета Франклин си има нова премиерна дата през август. “Respect”, кръстен на едноименната класика от Кралицата на соула, наблюдава изпълнителката от ранните ѝ уроци в детството до тези, които научава по сложния метод. Дженифър Хъдсън в основната роля се е запътила към втори „ Оскар “, а с нея са още Форест Уитакър, Мери Джей Блайдж, Марлон Уейнс и други

Ледено напрежение



Лиам Нийсън продължава да работи неуморно – като се изключи че дойде в България за фотоси, месеци след най-актуалният му филм, излиза още едно заглавие с негово присъединяване. “The Ice Road” споделя историята на бързо образуван отряд от Лорънс Фишбърн, който се насочва към срутена мина в Канада, с цел да избави служащите там. Преди това обаче Нийсън и компания би трябвало да рискуват живота си, шофирайки през смъртоносни ледове.

Добрите извънземни



Тийзър филмовият откъс на “Eternals” („ Вечните “) демонстрира първи по-подробен взор към новия филм на Marvel, който сплотява нова група супергерои. Повече елементи за тях занапред чакаме да забележим, само че до тогава се задоволяваме да забележим в облик Салма Хайек, Анджелина Джоли, Кит Харингтън, Ричард Мадън и други, ръкодоводени от не кого да е, а Клои Жао – тазгодишната носителка на „ Оскар “ за най-хубав режисьор. Ансамбълът от извънземна раса, който се събира, с цел да защищити човечеството от ново зло, идва в кината през ноември.

ОЩЕ

Елегантно порастване



Да кажем, че Виктория Георгиева показа почтено България на Евровизия ще бъде факсимиле, само че е истина. Със своето 11 място осъществяването ѝ стана четвъртото най-успешно за страната ни през годините на присъединяване в състезанието. Присъствието на песента “Growing Up Is Getting Old” на предни места в класацията на международните журита демонстрира, че българската музика има място на международната сцена, а за Виктория се надяваме най-хубавото да следва.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР