Ето я листата на БСП за евровота, Станишев е аут

...
Ето я листата на БСП за евровота, Станишев е аут
Коментари Харесай

Елена Йончева: Станишев е добър рицар на БСП, трябва да...

Ето я листата на Българска социалистическа партия за евровота, Станишев е навън Вижте какво сподели Станишев, откакто отпадна от евролистата

" Синът ми доста се зарадва на рицаря, който Станишев му прати по мен. Самият Станишев е добър рицар. Той би трябвало да бъде в листата на Българска социалистическа партия. В левицата не се спускат описи от горната страна. Има спор. Аргументиран и изострен, по-късно гласоподаване. Това ще се случи и през днешния ден. " Това сподели по bTV лидерът на листата на Българска социалистическа партия за евроизборите Елена Йончева във връска с пленума на Националния съвет на Българска социалистическа партия, плануван с начален час 11.00 през днешния ден. На съвещанието партията ще подреди листата за евровота, като ще стане ясно дали ръководителят на ПЕС Сергей Станишев ще влезе в листата за вота на 26 май.

" Сергей Станишев ще бъде част от евролистата, не тъй като той има повече номинации, а тъй като той е лицето, посредством което тази листа ще бъде доста по-силна и аз имам вяра в това. Той е най-успешният български политик в Европа, водач на ПЕС, той е капитал не просто за българската левица, аз имам вяра, че той е капитал за България ", означи Йончева.

" В левицата не се спускат отнякъде някакви описи, както сме очевидци в някоя друга партия. В левицата има спор. Този спор може да бъде доста необорим, доста изострен, само че има спор. И считам, че това ще се случи през днешния ден - ще има спор и най-после ще има гласоподаване, тъй като това решение се приема с гласоподаване ", разяснява Йончева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР