Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Приказна Кайли Миноуг, неразпознаваема Никол Кидман и ароматен Майкъл Бубле

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрахме в Плейлистът на Edna. Препоръчваме да го извършите и вие.

МУЗИКА

Тишина в залата



“Music’s Too Sad Without You” е новият сантиментален сингъл на Кайли Миноуг от албума ѝ “Golden”, излязъл по-рано тази година. Тук тя си партнира с англичанина Джак Саворети, с който основават атмосфера като от филм. Във видеото, снимано във Венеция, виждаме Кайли в няколко разнообразни стилни дрехи, до момента в който тъгува за обичания си в празна театрална зала, а той свири на китара зад кулисите.

Да запълниш празнината



Продължаваме на лирична вълна с Джеймс Артър , от който не бяхме чували нищо ново повече от година. Сърцераздирателното Empty Space” обаче ни връща към носталгията, поради която обикнахме британеца за първи път с “Impossible”. Още по-добрата вест е, че Джеймс сега работи по третия си албум с продуценти като Райън Тедър от One Republic и Макс Мартин.

Колкото повече…



Да, формалното видео към “Girls Like You” на Maroon 5 излезе преди близо 5 месеца, само че материалът от снимането му е бил задоволително добър, с цел да ни зарадват и с втори вид на клипа. В него виждаме същите известни дами, само че по-непринудени и занимателни в компанията на вокалиста Адам Лъвийн.

КИНО

До пъкъла и назад



Да, дамата от филмовия откъс е Никол Кидман , която в “The Destroyer” играе преследваната от демоните на предишното си Ерин Бел – детектив от Лос Анджелис, която като по-млада извършва задача да се внедри в незаконна група. Резултатът обаче е пагубен, а когато години по-късно се появява главатарят, се постанова Ерин още веднъж да тръгне по следите им. Критиците към този момент дефинират осъществяването като „ най-хубавата работа на Никол Кидман “ и остава да се надяваме да го гледаме в края на годината и у нас.

Под един покрив с врага



С “The Aftermath” попадаме в поствоенна Германия през 1946 година Там Кийра Найтли е Рейчъл Морган – брачна половинка на английския полковник Люис Морган ( Джейсън Кларк ), с който са настанени в къщата на немски вдовец ( Александър Скарсгард ) и щерка му. Докато полковникът работи по преустройството на града, а в напрегната атмосфера нещо друго стартира да се разрушава.

Роди се легенда



Премиерата на „ Бохемска рапсодия “ наближава, а за загрявка излезе цяла една сцена от кино лентата за Фреди Меркюри и компания. В нея виждаме по какъв начин по концепция на Брайън Мей (приликата с избраника Гуилим Лий да го изиграе е изумителна) се ражда една от емблематичните песни на Queen – “We Will Rock You” . Тази „ ария, която публиката може да извършва “ и още ще можем да си пеем и ние в киносалоните от 3 ноември нататък.

ОЩЕ

С мирис на Майкъл Бубле



За тези, които са се стреснали, че артистът се пенсионира – умерено! Публицистът му обясни, че в действителност думите на Майкъл Бубле били взети отвън подтекст, а на артиста занапред следва турне. Другото ново към него, с изключение на идният му албум, е рекламата на аромата Pour Homme - първият автентичен парфюм на канадеца. Запазете си малко от него и за времената, когато в действителност ще се е пенсионирал.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР