Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Марго Роби като Мерилин Монро, Кристина Агилера със зловещ сингъл и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Гузно бягство



След четиригодишно мъртвило британецът с ливански генезис Мика този месец се завърна на сцената с новия си албум “My Name Is Michael Holbrook” . Едно от новите му части, които получиха клип, е безгрижното “Sanremo” . Различната полова ориентировка на изпълнителя е ентусиазъм за черно-бялото видео – фрагментите ни водят в Италия от 50-те, където хомосексуализмът е табу, а действителността контрастира на безгрижието от текста.

Cherchez la femme



Дни ни разделят от премиерата на анимацията „ Семейство Адамс “ , а саундтракът към новия занимателно злокобен филм идва с музикално многообразие, в което са забъркани имена като Снууп Дог, Migos, Карол Джи и други Начело обаче застава Кристина Агилера с мощните си вокали и съдбовен сексапил в парчето “Haunted Heart “ , което звучи като нещо почтено и за мюзикъла „ Чикаго “.

Ново начало



С баладата „ Първият човек “ чуваме и виждаме edna друга Тита , която пее за това какъв брой е значимо да опознаваме преди да съдим. Текстът и музиката на първия сингъл от идния ѝ албум е Боян Христов, а музикален продуцент – Любо Киров , и това си проличава. В клипа, режисиран от Валери Милев, Тита е отегчена и самотна звезда в търсене на сродна душа. Надявам се, че певицата е разкрила същинското си Аз и сме любопитни какво следва нататък.

КИНО

Ужасът на технологиите



Уил е барман в Ню Орлиънс, който един ден взема решение да прибере мобилен телефон, пропуснат от група колежани. Животът му обаче ще се промени, когато открие какви файлове крие устройството, а в близост стартират да се случват необясними и злокобни случки. Продукцията на Netflix „ Рани “ наподобява като малко по-интелигентен хорър, който бихте могли да си пуснете около 31-ви октомври – най-много поради Арми Хамър, Дакота Джонсън и Зази Бийц .

Грозната страна на джентълмените



Новият филм на Гай Ричи идва с цяло съзвездие мъже. „ Джентълмените “ ни среща с Матю Макконъхи като наркопласьора Мики Пиърсън, построил империя в английската столица, за който се носят клюки, че ще се отдръпва. Тогава няколко други негови сътрудници се включват в битката да си поделят наркосцената. Хю Грант, Колин Фарел, Чарли Хънам, Хенри Голдинг и Мишел Докъри ще се борят за превъзходство с оръжия и комизъм в типичния жанр на режисьора от януари следващата година.

Дами канят



След „ Отряд самоубийци “ от 2016 година е време още веднъж да се срещнем с Марго Роби като героинята на DC Comics Харли Куин , към този момент разделила се с Жокера. В „ Хищни птици “ актрисата и продуцент дава обаче път на дамите, събирайки няколко женски персонажи, които сплотяват силите си против незаконния необут с прякор Черната маска (в ролята – Юън Макгрегър) . Трейлърът е неочакван с Едит Пиаф за декор и препратки към Мерилин Монро – още много неща са неразбираеми, само че едно е несъмнено – от Харли Куин можем да чакаме всичко.

ОЩЕ

Най-важното заричане



Животът на Дженифър Лопес в последно време несъмнено е трогателен: като се изключи че е сгодена, по кината върви новият ѝ филм „ Да свалиш Уолстрийт “ и сега снима идващ (за който може да прочетете тук ), тя издава на пазара и новият ѝ мирис Promise . Той идва с реклама, която припомня за визията на Джей Ло от началото на новия век и вдъхновяващо обръщение: „ Дадох си заричане: да обичам себе си и имам вяра в фантазиите си, без значение какво се изправя на пътя ми “ . Изглежда, че го съблюдава.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР