Ето тази новина чаках! Това си казаха милионите фенове на

...
Ето тази новина чаках! Това си казаха милионите фенове на
Коментари Харесай

Бомбата на годината! Metallica се завръщат с нов албум и уни...

Ето тази вест чаках! Това си споделиха милионите почитатели на именитата хеви метъл група " Металика " по света. Причината - Джеймс Хетфийлд и компания пуснаха нова ария. Изненадите обаче не стопират дотук. Обявиха нов албум и само по рода си турне.

Заклетите почитатели ще отбележат датата 28 ноември като прaзник в календара си. " Металика " не издаде с нищо за задаващата се стихия, като реши да стовари положителните вести едновременно и да остави всички безмълвни.



Новата ария
Пилотното парче от новия албум носи името " Lux Aeterna ". Тя е една от дребното къси песни на " Металика " (към 03:30 мин.), само че носи, страховит заряд. И в действителност пали динамита, с цел да може идният гърмеж да раздруса света единствено след няколко месеца.



Новият албум
Албумът пък може да се похвали с нетипично, само че автентично заглавие - " 72 seasons ". Датата, на която ще излезе на пазара на физически притежател и в цифровите платформи е 14 април 2023 година Засега остава загадка какъв брой песни съдържа, само че е несъмнено, че при звученето няма да има взаимни отстъпки.



Турнето
От бандата оповестиха забавен формат на турнето си следващата година. Във всеки един град, който влезе в листата им, ще изнесат два следващи концерта - през уикенда. Още по-интересното е, че и през двата дни ще изпълнят напълно друг плейлист. Засега има над 25 оповестени дати, като 9 от тях са в европейски страни. Със сигурност описът ще пораства стремглаво. Включването на България в него обаче си остава фантазия. Но пък най-Заклетите почитатели ще се качат на самолета и ще чуят онлайн идолите си в Испания, Германия или пък Полша. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР