Ето кои са те: Юрий Козлов от ПП е гласувал

...
Ето кои са те: Юрий Козлов от ПП е гласувал
Коментари Харесай

Ето кои са депутатите от ПП, БСП и ИТН, гласували против военнотехническа помощ за Украйна

Ето кои са те:

Юрий Козлов от Политическа партия е дал своя вот „ срещу “

Владимир Маринов от „ Българска социалистическа партия за България “ е дал своя вот „ срещу “

Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ е дал своя вот „ срещу “

Силви Петров от Има Такъв Народ е дал своя вот „ въздържал се “

Юрий Козлов е съветски ученик – приключил е съветска лингвистика, като е специализирал в института „ Пушкин “ в Москва и в института „ Херцен “ в тогавашния Ленинград, напомня Bulgaria ON AIR.

Козлов е зам.-председател на групата за другарство на България с Русия в 47-ото Народно събрание. Интересното при него е, че се е „ въздържал “ и при гласуването за глобите против Русия.

Владимир Маринов е представител на АБВ в обединението „ Българска социалистическа партия за България “. Според биографията му - той е приключил „ Мениджмънт “ в Московския държавен институт по интернационален мениджмънт. Бил е зам.-областен шеф на Пловдив сред 2015-2016 година, по-късно е зам.-кмет на община Родопи.

Обратно към решението за ремонта на военна техника – прави усещане, че различен представител на партията на Слави Трифонов е дал своя вот с „ въздържал се “. Това е доктор Силви Кирилов, някогашен шеф на Александровска болница, който през 2021 година беше номиниран за здравен министър от Има Такъв Народ в един от несъстоялите се кабинети с техен мандат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР