Ето какво съветват специалисти за новата ваксина. Тя идва на

...
Ето какво съветват специалисти за новата ваксина. Тя идва на
Коментари Харесай

БАН: Препоръчително е всички здрави хора, без придружаващи тежки хронични заболявания, над 16-18 годишна възраст да се имунизират

Ето какво поучават експерти за новата ваксина. Тя идва на фона и на новия вариант.

Задължително е преди този момент да се съветват с персоналния си доктор, с който да обсъдят този въпрос, като се вземат поради всички показания и противопоказания за слагането на имунизацията, разказани в детайли в тъй наречените " къса характерност ", или нейния " паспорт ".  Това се споделя в мнение, изпратено от Българска академия на науките.

При липса на характерно и дейно лекарство против коронавирусната зараза, с каквото актуалната медицина не разполага, с изключение на прецизното съблюдаване на противоепидемичните ограничения, единствената опция е имунизацията. Това е потвърдено с големия, дълголетен опит, който човечеството е натрупало в битката с инфекциозните болести.

Една ваксина, която е безвредна и има успеваемост най-малко 50-60% (т.е. основава имунитет в подобен % от имунизираните) ще изиграе голяма роля за ограничение на инфекцията.

 

За страдание данните, които имаме до момента, демонстрират, че групов имунитет във връзка с ковид се основава доста постепенно и на практика ще бъде мъчно да се реализира по натурален път (което е обвързвано и с огромни етични и морални предизвикателства), по тази причина имунизациите ще оказват помощ доста в неговото създаване, пишат още от Българска академия на науките в мнението.

И акцентират, че би трябвало да се предприеме бързото образуване на необятна масмедийна и институционална акция, с цел да могат лекари и жители да бъдат доста добре осведомени и уверени в своето решение от огромен персонален и публичен интерес.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР