Ето как ще изглежда предстоящата iCar на Apple, която се

...
Ето как ще изглежда предстоящата iCar на Apple, която се
Коментари Харесай

Първата Apple кола идва: ето кога

Ето по какъв начин ще наподобява идната iCar на Apple, която се чака на пазара през 2025-а година. Направихме всички изследвания и следствия, с цел да ви предоставим най-новия настоящ взор върху това, което можем да чакаме от Apple и от техния първи в историята Apple Car, написа автомобилният уебсайт Auto Discoveries. 
 Снимка 615225
Източник:

Все още от Apple държат името на автомобила в загадка. На този стадий колата е известна като Project Titan, Apple Car. Въпреки това си няма нито публично име, нито външен и вътрешен тип. С помощта на технологиите обаче от сайта Auto Discoveries  се пробват импровизирано да разкрият (вероятната) визия на първия Apple автомобил в света.
 Снимка 615229
Източник:

В края на 2022 година излезе информацията, че Apple car ще дебютира през 2026-а на цена под $100 000 и в началото без опцията за безпилотно ръководство. 

Имаше доста разнообразни тези и обрати през последните седем години в новините и слуховете за Apple Car. През 2017-а след няколко години работа изглеждаше, че Apple се е отказала от производството на физическо транспортно средство и е подготвена да се концентрира върху софтуера за роботизирани транспортни средства.
 Apple car ще дебютира през 2026-а на цена под $100 000 и без алтернатива безпилотно ръководство (засега)
Apple car ще дебютира през 2026-а на цена под $100 000 и без алтернатива безпилотно ръководство (засега)

Ръководителите на плана се смениха няколко пъти през годините

В края на 2020 година обаче Apple се върна към работата по производството на действителна кола, задвижвана от личен програмен продукт.

Някои отчети допускат стартирането й на пазара след 2024-а, до момента в който други споделят, че евентуално ще бъде 2028-а година или по-късно. Носеха се и клюки, че Hyundai и Kia може да сключат договорка за произвеждане на автомобила, само че по-късно това беше отречено.

В началото на 2021-а година Bloomberg писа, че стартирането на Apple Car евентуално ще бъде сред 2026-а и 2028-а и удостовери някои отчети, че Apple се е насочила към дизайн, фокусиран върху безпилотно шофиране.

Проектът за Apple Car или прочут още като Project Titan евентуално ще публикацията без опцията за роботизирано шофиране. По-ранни отчети допускаха, че Apple може да са стреми към изцяло самостоятелен дизайн без волан или педали, от което очевидно са се отказали, най-малко към този момент.
 Снимка 600523
Източник:

Ръководителите на Apple в плана Titan се смениха няколко пъти през годините.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР